RO RU

  • Noutăți
  • Care sunt beneficiile inotului pentru sanatate?

Care sunt beneficiile inotului pentru sanatate?

Rubrica „Inspiră forță, expiră stres” e indicată pentru toată lumea interesată de sport, mișcare și un corp sănătos.

Astăzi, vă prezentăm beneficiile înotului și câteva tipuri de înot recomandate de antrenorii SportPark.

În videoul de mai jos vă prezentăm cele 4 stiluri de înot: Stilul Bras (sau broscuță), Stilul Craw (sau stilul liber), înotul pe spate și stilul fluture.

Înotul este mai mult decât un exercițiu aerobic, el oferă abilitatea de a lucra fară un impact major asupra sistemului osos. Când este sub apă, corpul este mai ușor. Piscina este locul ideal pentru a scăpa de durerile musculare sau articulare, mai ales dacă ești supraponderal sau suferi de artrită. Înotul este ideal pentru creșterea musculaturii și a tonusului.

Pe lângă faptul că mărește și tonifică masa musculară, înotul protejează inima. Pentru că este un exercițiu aerobic, înotul întărește inima, făcând-o să pompeze sânge mai viguros. Atunci când sângele este propulsat cu putere în organism, scade nivelul inflamației, reducându-se astfel riscul apariției unor boli cardiovasculare.

Înotul este unul dintre cele mai bune sporturi, deoarece necesită echipament minim. Te poți antrena doar cu costum de baie, cască de înot și ochelari de protecție.

Niciodată nu este prea devreme sau prea târziu pentru a începe să înoți. Distreaza-te! Viața, sănătatea și bunăstarea ta depind de asta.

Toți doritorii de a beneficia de serviciile SportPark se pot apropia la adresa: Chișinău, str. Nicolae Dimo 52. Detalii despre oferte și promoții la: 078 889 889.

MAI AVEȚI ÎNTREBĂRI?

Неверный ввод
Неверный ввод
Неверный ввод

Fitness Club SportPark

Atmosfera prietenoasă și anturajul este ceea ce face ca fiecare membru al clubului SportPark să se simtă confortabil în timpul și după antrenament.

Este de datoria noastră să sprijinim fiecare membru să obțină rezultate excelente și să atingă cât mai mult din ceea ce și-a propus. Oricare ar fi obiectivele tale, la SportPark vei găsi întotdeauna motivație, sprijin și inspirație!
© All rights reserved.
Powered by sportpark.md.