RO RU

Anunț: SportPark Squash Open

🎾 SportPark Squash Open 🎾

Suntem încântați să vă invităm la SportPark Squash Open, un turneu de squash care va avea loc la SportPark în zilele de 13 și 14 aprilie, între orele 9:00 și 18:00.

Categorii de participare:

  • Lady
  • A
  • B
  • C

📝 Înscrierea:

Pentru a vă înscrie la turneu, vă rugăm să completați formularul de înscriere disponibil la link-ul de mai jos:

https://rankedin.com/en/join/tournament/38948

💰 Taxa de participare:

Participarea la turneu este contra plată. Pentru mai multe informații despre taxa de participare și modalitatea de plată, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 079642791.

🏅 Premii:

Câștigătorii fiecărei categorii vor fi premiați cu medalii și cadouri speciale din partea SportPark.

Nu ratați oportunitatea de a vă demonstra abilitățile în squash și de a vă bucura de o competiție palpitantă într-un mediu prietenos și competitiv!

Pentru orice întrebări suplimentare sau clarificări, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu nerăbdare să vă avem alături la SportPark Squash Open!

 

MAI AVEȚI ÎNTREBĂRI?

Неверный ввод
Неверный ввод
Неверный ввод

Fitness Club SportPark

Atmosfera prietenoasă și anturajul este ceea ce face ca fiecare membru al clubului SportPark să se simtă confortabil în timpul și după antrenament.

Este de datoria noastră să sprijinim fiecare membru să obțină rezultate excelente și să atingă cât mai mult din ceea ce și-a propus. Oricare ar fi obiectivele tale, la SportPark vei găsi întotdeauna motivație, sprijin și inspirație!
© All rights reserved.
Powered by sportpark.md.