Fernando Gorini – Curs Steel Combat

Presenterul internațional din Argentina, Fernando Gorini, vine la Chișinău pentru a forma instructori de Steel Combat!

FERNANDO GORINI este unul dintre cei mai buni prezentatori de fitness din lume, cu o experiență ce depășește 12 ani în fitness şi 20 de ani în arte marţiale, fiind deţinător al centurii negre în Taekwondo. Născut şi crescut în Buenos Aires, Argentina, Fernando a locuit, în ultimii zece ani, în Europa şi, din 2012, în România, unde a şi stabilit sediul companiei sale, STEEL PROGRAMS.
Fernando este creatorul şi directorul sistemului de educaţie în fitness STEEL PROGRAMS, care promovează trei programe de antrenament populare: Steel Combat, Steel Training şi Steel Tonic. Programele Steel sunt predate noilor instructori şi sunt practicate în săli din peste 10 ţări din lume, între care: Argentina, Mexic, Chile, Portugalia, Marea Britanie, Maldive, Bulgaria, România.

Despre program:
STEEL COMBAT este un sistem de antrenament simplu, dinamic şi intens, care oferă participanţilor, în cele 50 de minute ale clasei, o experienţă unică, pe parcursul căreia au posibilitatea să înveţe şi să se antreneze folosind tehnici inspirate din cele mai eficiente sporturi de contact ale lumii. Cele mai interesante mişcări din box şi arte marţiale sunt îmbinate în cadrul fiecărei clase pentru a îmbunătăţi rezistenţa cardiovasculară, viteza, coordonarea, agilitatea. Participanţii trebuie să se aştepte la un consum caloric semnificativ şi la multă distracţie pe parcursul acestei clase eficiente şi, cel mai important, sigure.
Muzica ocupă un rol esenţial în cadrul clasei de Steel Combat, la fel ca şi în celelalte programe Steel, deoarece, prin structura sa specială, ajută instructorul în sarcina sa de ghidare şi comunicare fluentă cu clienţii şi are şi rol motivator pentru participanţi, însoţind mişcările armonios, conferind fluiditate şi dinamism clasei. Muzica folosită de Steel Programs în realizarea mix-urilor sale este autorizată şi oferită de compania americană Yes!FitnessMusic.
www.steelprograms.com

Program:
– Ce este Steel Combat? Avantaje şi beneficii
– Structura unei clase de Steel Combat; Segmente
– Componente pentru crearea unei clase / Reguli de creare
– Lucrul cu muzica într-o clasă de Steel Combat / Structura muzicală
– Elemente de tehnică a execuţiei componentelor
– Aspecte ale comunicării cu clienţii / Cueing

MASTERCLASS (1 OCTOMBRIE, 10:00-13:00) – LA ACEST PROGRAM POT PARTICIPA SI CEI CARE NU SUNT INSTRUCTORI STEEL IN BAZA ACHITARII TAXEI DE PARTICIPARE DE 150 LEI

Cursanţii vor primi:
– manualul instructorului
– un mix recent Steel Combat (CD + DVD) corespunzător unei clase
– certificare acreditată internațional

Pretul cursului pana pe 24 septembrie – 160 euro
Pretul cursului dupa 24 septembrie – 200 euro

Inscrieri si detalii la 060 921 321
www.abcfitness.md

Facebook