Prima Convenție Internațională de Fitness din Moldova. Nu rata evenimentul verii!

Mijlocul lunii iunie fixează în calendarul evenimentelor o experiență deosebită și unică pentru populația Moldovei. ABC Fitness School, cea mai prestigioasă școală de fitness din țară, în parteneriat cu Sport Park, organizează „Aerobic Fitness International Movement”(AFIM). Prima ediție a acestui proiect îi provoacă pe specialiștii, dar și pe pasionații de fitness și nutriție să participe la una din cele mai energice mișcări sociale. AFIM va avea loc pe data de 19 iunie, începând cu ora 9:30, în sălile clubului sportiv Sport Park din Chișinău.

Evenimentul are drept obiectiv informarea populației despre importanța exercițiilor fizice, promovarea mișcării, dar și educarea unui spirit activ și sănătos. Pe lângă aceasta, organizatorii oferă posibilitatea instructorilor acreditați să beneficieze de ședințe de perfecționare, susținute de presenteri internaționali. Detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

AFIM este primul eveniment de acest tip desfășurat în regiune și promite să fie de departe cea mai de amploare și spectaculoasă convenție internațională. Programul include peste 13 show-uri și antrenamente de: Fitball, Kangoo Jumps, Dance, Step, Steel Combat, Steel Tonic, Zumba, Jumping Fitness, Pilates, Train2gether, Crossfit teorie plus practică, dar și seminare de nutriție. Varietatea mare de clase satisface preferințele oricărui specialist sau iubitor de sport și de alimentație corectă. Dacă îți dorești să îmbunătățești coordonarea și motricea, dar în același timp să te distrezi, poți alege din multitudinea de ore de Kangoo, Dance, Step sau Zumba. Dacă mizezi pe forță și rezistență, atunci pentru tine sunt destinate antrenamentele Steel sau oricare dintre clasele funcționale.

Cei care vor presta master classuri sunt presenteri calificați la nivel internațional, cu înaltă pregătire și experiență profesională. Chișinăuienii vor avea ocazia să învețe cele mai noi și moderne mișcări de la:Elena Ozun – Moldova; Bogdan Vasile – România; Georgiana Ștefania – România; Cosmina Stroescu – România; Ina Bulat – Moldova; Alex Huhulea – România; Aleksandr Kravets – Moldova.

Invitatul special al primei ediții este Fernando Gorini din Argentina. Acesta este unul dintre cei mai buni prezentatori de fitness din lume, cu o experiență ce depășește 12 ani în domeniul respectiv și 20 de ani în arte marțiale, fiind deținător al centurii negre în Taekwondo. Fernando este creatorul și directorul sistemului de educație în fitness STEEL PROGRAMS, care promovează trei programe populare de antrenament: Steel Combat, Steel Training, Steel Tonic. Programele Steel sunt predate și  practicate în săli din peste 10 țări din lume, dintre care: Argentina, Mexic, Chile, Portugalia, Marea Britanie, Maldive, România.

Opt motive de ce să participi la Aerobic-Fitness International Movement!

Înveți cele mai moderne și faimoase tipuri de antrenament

Faci mișcare alături de presenteri internaționali

Șansa de a face schimb de experință

Oportunitatea de a lega prietenii și colaborări între pasionații de fitness și nutriție

Senzații noi, de neuitat

Unicul eveniment de asemenea anvergură din țară

Te distrezi prin mișcare împreună cu gașca

O zi de weekend pentrecută eficient și activ.

Rupe-te din anonimat! Afirmă-te! Vino alături de noi la cea mai tare convenție din Moldova – Aerobic Fitness International Movement!

Intră pe site-ul http://afim.abcfitness.md/ și cumpără chiar acum bilet la eveniment!

Facebook