Alergare corporativă Sporter RUN

Doriţi să implementaţi spiritul sportiv în organizaţia dvs.? Alăturați-vă clubului Sporter Run și testați nouă opțiune – curse corporative.

Niciodată nu e târziu să începi. Iar dacă începeţi chiar acum, atunci la primul Maraton Internaţional din Chişinău de la 26 aprilie 2015, colectivul dvs. prietenos va putea participa la cursa de 10 km. Şi poate că anume compania dvs. se va învrednici de titlul „Cel mai sportiv colectiv al Moldovei”.

1

Peisaje pitoreşti, aer curat, cântecul păsărilor… În plus, timpul însorit de primăvară, arborii şi iarba înverzită şi primele flori. Această privelişte se deschide din geamurile clubului de fitness Sport Park.

Asemenea atmosferă are un impact benefic asupra antrenamentelor, sunt convinşi angajaţii şi clienţii clubului. Este o oază în mijlocul oraşului agitat. Când vii la antrenamentele de aici, uiţi de problemele cotidiene şi te eliberezi de tensiunea acumulată de-a lungul zilei.

2

Amplasarea comodă, la fel, oferă posibilitatea de a te antrena şi a alerga la aer curat.

– Este o adevărată plăcere să alergi într-un parc ca acesta. Mai ales când e vreme însorită, ca astăzi. Vrei să alergi şi să tot alergi, în jur se schimbă peisajul şi nu-ţi dă voie să te plictiseşti, – spune Natalia Nicolaeva, antrenor personal şi instructor al programelor de grup din cadrul clubului de fitness Sport Park.

3

Antrenamentul din partea clubului de alergări Sporter Run, condus de Liviu Croitoru, nu a fost dificil pentru colectivul clubului de fitness Sport Park. Aşa cum li se cuvine sportivilor, ei demult se pregătesc activ pentru Maratonul din Chişinău.

– Desigur vom participa! – adaugă încrezută Natalia Nicolaeva. – Toţi ne-am înregistrat pe distanţa de 10 km şi mai mult. Există printre noi şi eroi, care vor alerga distanţa de maraton. Ne bucură faptul că sunt organizate asemenea evenimente, or este o propagandă a sportului şi modului sănătos de viaţă.

4

Unul din eroii, care intenţionează să parcurgă distanţa maximală, este Oleg Alexandrov, antrenor personal şi de taekwondo de la clubul Sport Park:

– M-am înregistrat pe distanţa de 42 km. Obiectivul minimal? Cel puţin să ajung la finiş, iar apoi mai vedem (zâmbeşte). În genere, alergarea este o ocupaţie minunată! Desigur, e mult mai folositor să alergi la aer liber, decât pe pista de alergare în sala de sport. Clubul nostru este amplasat excelent, de îndată ce-i păşeşti pragul te pomeneşti într-o pădurice, departe de praf şi zgomot.

5

Cât priveşte alergarea în colectiv, este o idee excelentă. Antrenamentele de acest gen te apropie şi te motivează. Dar eu sunt mai mult solitar, prefer să alerg singur cu gândurile mele, – adaugă Oleg.

Facebook