Ne antrenăm pentru Maratonul din Chișinău!

Să fii o echipă, presupune nu doar sprijinul reciproc în timpul antrenamentelor de la sală, dar şi să te pregăteşti împreună cu întreaga echipă pentru al doilea Maraton Internaţional din Chişinău în aer liber.

Anume într-o astfel de manieră se atîrnă faţă de muncă şi profesie, fiecare angajat al Fitness – Clubului SportPark.

În timpul pauzei de masă, 12 reprezentanţi ai Clubului SportPark l-au întîmpinant în incinta complexului sportiv pe antrenorul Sporter Run, Liviu Croitoru, care i-a vizitat pentru a doua oară cu scopul de a pregăti sportivii pentru Maratonul din Chișinău.

După realizarea unei poze în ansamblu, echipa împreună cu antrenorul s-a deplasat în zona de pădure de lângă clubul de fitness SportPark, care este bogat nu doar în copaci şi lacuri, dar şi de asemenea cu sportivi ce se pregătesc de maraton.

După încălzirea musculaturii dar şi a unor exerciţii uşoare, Liviu a însărcinat instructorii de fitness şi antrenorii diferitor tipuri de sport să alerge cîteva cercuri în jurul lacului, pentru a simţi întreaga forţă a alergării în aer liber, mai cu seamă în pădure. Echipa SportPark s-a oglindit nemaipomenit pe fundalul naturii, cu atît mai mult cînd obţii fotografii atît de vii într-un astfel de loc, involuntar îţi doreşti să faci şi mai multe poze.

Spre finele instruirii, gimnastica tradiţională a fost nelipsită din partea antrenorului, pentru a evita diverse leziuni ale picioarelor. S-au făcut din nou poze, s-au distrat şi-au făcut un pic de jogging în drum spre întoarcere la fitness-club.

Reamintim că anul anterior, SportPark a participat la toate distanţele Maratonului din Chişinău, iar în acest an s-au pregătit serios pentru Maratonul actual. Acest lucru este evident după pregătirea lor fizică – cum nu ai privi, totuşi sunt sportivi!

Facebook