Participarea echipei la Chișinău Marathon 2015

Data de 26 aprilie 2015 a devenit o dată marcantă în istoria atletismului şi sportului moldovenesc. Desfăşurarea Maratonului Internaţional Chisinau 2015 s-a reflectat pozitiv asupra imaginii Chişinăului şi a Republicii Moldova. În afară de popularizarea sportului şi modului sănătos de viaţă, cursa de o asemenea amploare a atras atenţia sportivilor din întreaga lume asupra capitalei moldoveneşti. Acest eveniment sportiv istoric pentru oraşul şi ţara noastră a implicat cea mai mare participare de sportivi și spectatori.

Participarea la Chisinau International Marathon 2015 a fost o adevarata provocare si pentru  clubul SportPark. 45 de participanti din partea echipei noastre au ieşit la linia de start si au alergat pe distanţele de 3, 10, 21 şi 42 km. Toti alergatorii au dat dovada de rezistenta si curaj si au fost determinati sa  își depășeasca propriile “granițe” mentale si fizice.

1

Concurenți, susținători, iubitori de sport și mișcare ne-am întâlnit impreuna cu mult entuziasm, determinare și cu un scop precis, acela de a transforma o zi obișnuită de duminica într-o zi superbă dedicată fairplay-ului și autodepășirii. Atmosfera plina de emotii, zimbete si voie buna a fost completata de suporterii aprigi ai echipei noastra, care au sustinut si au incurajat pe parcursul maratonului toti alergatorii. Multumim tuturor care au facut parte din echipa Sportpark.

0

Sportul ne-a unit!

Facebook