Seminar “Tenisul pentru copii. Criteriile progresului la red și orange”

Sambata, 02 mai 2015, in incinta Complexului Sportiv “Sportpark”, s-a desfasurat seminarul educativ pentru antrenorii de tenis cu tematica “Tenisul pentru copii. Criteriile progresului la Red si Orange. Experienta din strainatate”. Evenimentul organizat, face parte din cadrul Calendarului actiunilor educative pentru anul 2015 si a fost condus de catre responsabilul pentru educatia antrenorilor din cadrul FTM Egor Semichin.

Seminarul a intrunit 11 antrenori de tenis si a atins subiecte importante ce tin de formarea unui jucator de tenis incepand cu cea mai frageda varsta, criteriile de selectie a acestora, indicatorii de progress, inregistrat de catre tenismanii acestei varste, precum si perceperea corecta a aptitudinilor copilului la etape anumite de dezvoltare.

In mare masura, temele si metodicele abordate au fost inspirate din lucrarile expertului international Mark Tennant (inspire2coach).

Aportul sau in buna desfasurare a seminarului si insusire a materialului l-a adus antrenorul Roman Tudoreanu, care a fost si al doilea formator.

Federatia de Tenis din RM le aduce sincere multumiri Complexului Sportiv “Sportpark” pentru gazduirea acestui eveniment  si pentru parteneriatul cu FTM in cadrul acestui proiect. De asemenea, sincere  multumiri le adresam formatorilor seminarului, Dlui Semichin Egor si Dlui Tudoreanu Roman.

Facebook