Sportpark – Clubul de sport și de suflet!

A apărut nu de multă vreme pe piaţa cluburilor sportive din Chişinău, dar apariţia sa a schimbat cardinal noţiunile de sport şi sănătate. Amplasat în zona verde a oraşului, cu un personal calificat pregătit să facă faţă cerinţelor pe care le au membrii clubului, SportPark impresionează prin grandoarea sa, prin polivalenţă, prin spectrul vast de servicii la preţuri atractive, printr-un concept diferit faţă de ceea ce se practică în capitală.

Aici găseşti un centru de fitness performant, o piscină spaţioasă, o zonă SPA, săli pentru programe de grup, zonă pentru antrenament functional crossfit, tenis de câmp şi ping-pong, vestiare moderne şi confortabile, Sport Café şi sală de relaxare cu zona Wi-Fi, şi tot ce trebuie să cuprindă un complex sportiv performant destinat să producă sport şi sănătate. Făcând parte din familia SportPark, te mai poţi bucura de antrenamente individuale şi de grup: aqua gym, programe de tonifiere şi dance, antrenament functional crossfit, activităţi sportive pentru copii: înot, taekwondo, precum și tabără de vară.

Echipa SportPark îţi poate schimba viaţa, ajutându-te nu doar să ai un corp reliefat, dar și să-ţi îmbunătăţești starea generală de sănătate.

SportPark vizează în primul rând familia, care beneficiază de numeroase activităţi destinate copiilor (înot, tenis, tenis de masă, arte marţiale, crossfit pentru copii etc.), dar şi părinţilor – fiecare membru al familiei îşi găseşte activitatea potrivită.

Clubul pune accentul pe întărirea condiţiei fizice şi oferă ca principiu general sănătate. Este primul centru sportiv din R. Moldova care a implementat crossfitul, un program funcţional care dezvoltă starea fizică generală, rezistenţa şi se bucură de un succes enorm.

SportPark se implică activ şi în pregătirea sportivilor de performanţă (acesta este doar unul dintre proiectele sociale de dezvoltare pe care le implementează clubul), fiind un exemplu demn de urmat și de alte centre sportive.

Atuul clubului:

Programul functional crossfit, suprafaţa (peste 4000 m.p.) şi infrastructura mari, implicarea socială şi susţinerea sportivilor.

Facebook