SportPark se pregătește pentru competiția Sea Mile 2016

Echipa sportivă a clubului de fitness SportPark se pregătește activ pentru a patra competiție de înot în apa deschisă – Ghidighici Sea Mile 2016, startul căreia va fi dat curând la lacul Ghidighici.

Antrenamentul clubului s-a desfășurat într-un spirit sportiv adevărat, chiar la ora de prânz. Antrenorii de înot al clubului SportPark s-au ocupat de o pregătire minuțioasă a instructorilor, care vor participa la Sea Mile.

După o scurtă înviorare, sportivii au înotat de câteva ori lungimea bazinului în diverse stiluri. Au început cu înotul pe abdomen, apoi au continuat cu tehnicile bras și fluture. La finalizarea antrenamentului, întreaga echipa SportPark s-au fotografiat și și-au continuat ziua de muncă.

Clubul sportiv SportPark, cu o suprafață mai mult de 4000 de m.pătr., amplasat chiar în inima pădurii din sectorul Rîșcani, în regiunea de nord a mun. Chișinău, oferă clienților locul ideal pentru întreaga familie, precum și un personal calificat, pentru a corespunde diferitelor cerințe și nevoi.

Centrul de fitness este echipat cu un hol spațios pentru antrenamentele de forță și cardio, un bazin pentru înot și un SPA (masaj, saună turcească, saună rusă, solar), săli pentru antrenamente în grup, zonă pentru antrenamentul funcționale Crossfit, tenis de masă, corturi de tenis, vestiare moderne cu saună dotată cu infraroșu și duș și spații de parcare pentru clienții clubului – locul ideal, unde exercițiile fizice devin o adevărată plăcere.

Activitatea clubului este suplinită cu lecții de instruire pentru tenisul de câmp, indiferent dacă este doar un hobby sau la nivel profesionist. Cei care doresc să deprindă abilitățile de autoapărare, pot să practica Taekwon-do. De regulă se organizează competiții, turnee și spectacole.

În special pentru copii a fost creat Kids Park, unde se includ lecțiile de tenis, înot și taekwon-do WTF. De asemenea, la dispoziția clienților este o cafenea-sport și camera de odihnă cu zona wi-fi.

Reamintim că, la 17 iulie, va avea loc cea de-a patra competiție de înot în lacul de acumulare Ghidighici, la care fiecare doritor poate participa. Competițiile vor include următoarele probe: Fun Swim (200 metri), Sea Mile (1852 metri) și Double Sea Mile (3704metri).

Nu rata șansa să treci în înot ”marea Chișinăului” în această vară! Înregistrează-te la cursă chiar acum pe link-ul dat.

Facebook