Antrenamentul personal are ca principala caracteristica planificarea detaliata al antrenamentului si doar asa ai parte de un partener de antrenament a cărui unică misiune este să te motiveze în atingerea obiectivelor dorite. Fie ca vrei sa cresti in greutate acumuland masa musculara, fie ca vrei sa slabesti si sa te tonifici, antrenorul personal este oricand alaturi de tine si te poate sfatui chiar si pentru recuperare, in cazul in care starea sanatatii tale o cere.

Iti oferim mai multe motive pentru care se merita sa optezi pentru un antrenor personal:

Instruire personala – Programele de exercitii nu sunt universal valabile. Ceea ce i se potriveste unei persoane poate sa nu dea nici un rezultat in cazul altcuiva, sau chiar sa fie contraindicat. Antrenorul tau iti va alcatui programul care ti se potriveste, in functie de starea de sanatate, inaltime, greutate si obiectivele pe care ti le-ai propus.

Eficienta – Pentru ca uneori programul de antrenament este monoton, antrenorul personal iti modifica periodic exercitiile cu unele similare ca efect, dar diferite ca stil.

Siguranta – Pentru a nu te accidenta si a nu-ti trauma articulatiile si ligamentele, antrenorul tau iti va explica in detaliu tot ceea ce vrei sa stii si te va supraveghea pe durata efectuarii exercitiilor astfel incit vei fi in siguranta.

Motivatie – Un antrenor profesionist nu se limiteaza numai a te indruma in timpul programului de exercitii fizice, avind si rol de sustinere psihologica, incurajare si motivatie atunci cind te simti descurajat(a) sau ai impresia ca nu progresezi.

Corectitudinea tehnicii – In timpul exercitiilor, siguranta e prioritatea numarul unu. Utilizarea greutatilor si efectuarea miscarilor corecte, reduce semnificativ riscul accidentarilor si creste eficienta antrenamentelor.

Atitudine pozitiva – Pe linga motivarea externa, antrenamentele personale alaturi de un antrenor te pot ajuta in dezvoltarea unei perspective pozitive asupra antrenamentelor si modului de viata sanatos prin explorarea optiunilor de a face exercitiile mai placute, setarea si analizarea tintelor de scurta durata si masurarea progresului.

Flexibilitate – O sedinta de antrenament personal poate fi usor modificata în functie de starea ta fizica si psihica din ziua respectiva. In acest fel se scapa de rigiditatea programelor fixe de antrenament, dar se pastreaza eficienta maxima posibila in conditiile date.

Rezultate – Rezultatele sunt adevarata motivare. Cind faci ceea ce trebuie, doar te uiti in oglinda si automat zici „Ce bine arat – chiar functioneaza!”. Rezultatul e de ajuns sa te faca sa iti doresti sa continui.

Alege-ti cu incredere antrenorul personal care se potriveste nevoilor tale de antrenament si dezvolta o relatie de incredere reciproca.

antrenamente-personale

Facebook