fitness_banners_ro

Fitness-ul defineste capacitatea corpului tau de a functiona eficient, atit in viata profesionala cit si in activitatile recreative. Respectul pe care il acordam propriului corp se reflecta in aspectul nostru fizic, dar si in sanatate si atitudine. Fitness-ul este modalitatea perfecta pentru a imbunatati aspectul fizic si a ingriji sanatatea organismului tau si este deosebit de benefic atit pentru sanatate si frumusete, cit si pentru buna functionare a creierului si mentinerea tineretii. Un antrenament de fitness adecvat si o nutritie potrivita se va reflecta rapid in imaginea ta, asa ca nu mai intirzia sa fii in armonie cu organismul tau si sa te simti bine in propria piele.

De unde aduni energia necesara ca sa ai grija de corpul si psihicul tau? Raspunsul e cat se poate de simplu! Daca te gandeai ca sportul este o activitate care nu-si gaseste locul in programul tau, atunci cu siguranta n-ai auzit de beneficiile oferite de un antrenament la sala de fitness.
Fitness-ul reprezinta un antrenament care intareste si confera o conditie buna sistemului muscular, marind tonusul, rezistenta muschilor si fortificand sistemul osos, tendoanele si ligamentele. Daca ai cautat pina acum motivatia de a incepe un program de exercitii iata citeva beneficii ale fitness-ului care te pot inspira sa parasiti canapeaua  cit mai des.

  • Exercitiile stimuleaza inteligenta;
  • Miscarea tonifica muschiul cardiaci si reduce colesterolul;
  • Exercitiile iti ofera energie si incredere in fortele proprii;
  • Fitnessul contribuie la pierderea in greutate;
  • Exercitiile imbunatatesc forma fizica generala si ajuta la prevenirea imbolnavirilor;
  • Fitness-ul ajuta la construirea relatiilor sociale;
  • Miscarea diminuiaza stresul.

Sala de fitness a Clubului SportPark este dotata cu cele mai performante si moderne aparate, pentru antrenamentele extrem de eficiente pe care si le doreste orice entuziast. Odata ce veti intra in sala de fitness, veti descoperi o multitudine de posibilitati de a lucra fiecare grupa musculara in parte, utilizind aparate multifunctionale si specializate.

Combinat cu un regim alimentar sanatos, cu odihna si un program de reducere a stresului, antrenamentul influenteaza esential starea de sanatate pe termen lung. Acesta este aspectul cel mai important de care trebuie sa fim constienti atunci cand optam pentru un stil de viata sanatos!

Indrazneste sa ajungi in cea mai buna forma fizica, vino la un antrenament SportPark! 

photo_site_sali

Facebook