• Noutăți
  • Cinci exerciții pentru picioare frumoase -recomandare de la antrenorul SportPark

Cinci exerciții pentru picioare frumoase -recomandare de la antrenorul SportPark

Rubrica “…inspiră forță,expiră stres”, pentru toată lumea interesată de sport, mișcare și un corp sănătos. Rubrica este realizată de către antrenorii SportPark.

Astăzi Diana vă propune un set de exerciții pentru picioare frumoase. Toți doritorii de a beneficia de serviciile SportPark se pot apropia la adresa: Chișinău, str. Nicolae Dimo 52.

1. Fandări cu ridicarea genunchiului la piept.

Cea mai dificilă variantă a fandărilor, dar în același timp acest exercițiu este capabil să vă încordeze mușchii picioarelor într-un timp scurt. Tehnică: Luați poziția ghemuit. Piciorul de lucru se află în centrul platformei. Piciorul de sprijin este îndreptat și se sprijină pe podea pe vârf. Îndreptați-vă cu mușchii piciorului de lucru, dar nu așezați piciorul de sprijin pe platformă. Efectuați o mișcare amplă de balansare cu genunchiul ridicat. Apoi puneți-l pe platformă spre piciorul de lucru.

2. Îndreptări într-un picior.

Acest exercițiu îmbunătățește abilitatea de a menține echilibrul în timp ce stați în picioare pe un singur picior, lucru pe care multe programe de fitness îl neglijează. Niciun alt exercițiu nu vă învață cum să faceți ca piciorul să devină una cu suprafața de sprijin și să absorbiți corect forțele transmise în sus și în josul lanțului cinetic. Aveți răbdare atunci când faceți acest exercițiu, deoarece este de obicei destul de dificil pentru începători.

3. Fandări laterale “Cossack”.

La fel ca orice alt exercițiu pentru picioare efectuat fără o halteră, rulourile cu un picior pot fi considerate ca un antrenament pentru partea inferioară a corpului acasă. În acest sens, ghemuitul cazacilor este similar cu ghemuitul cu pistol.

4. Podișorul pentru fese într-un picior.

Pentru a profita la maximum de acest exercițiu, respectați următoarele indicații: * ridică-ți pelvisul cât de sus posibil; * Împingeți în sus cu călcâiul; * Nu coborâți pelvisul până la podea în punctul cel mai de jos al traiectoriei, păstrați-l echilibrat în permanență; * În punctul culminant al traiectoriei, țineți pentru 1-2 secunde și strângeți fesele; * Efectuați mișcarea încet și controlat, fără inerție și balans; * Din când în când schimbați poziția piciorului liber de la un unghi mic față de verticală; * Tehnica de respirație: inspirați în timp ce coborâți pelvisul în jos, expirați în timp ce ridicați pelvisul în sus.

5. Genuflexiuni cu săritură.

Este un exercițiu pliometric puternic care ajută la tonifierea coapselor, feselor și abdomenului, la întărirea inimii, la creșterea ritmului cardiac și la arderea caloriilor. În plus, în timp ce faceți salturi de sărituri, sunteți forțat să vă mențineți echilibrul corpului, ceea ce ajută la întărirea mușchilor de stabilizare și a corsetului muscular. Pachetul acestor exerciții are o creșterea a rezistenței sistemului articular și ligamentar al piciorului, creșterea amplitudinii de mișcare, îmbunătățiți întinderea picioarelor și a feselor și dezvoltați echilibrul corpului

MAI AVEȚI ÎNTREBĂRI?

Input incorect
Input incorect
Input incorect

Fitness Club SportPark

Atmosfera prietenoasă și anturajul este ceea ce face ca fiecare membru al clubului SportPark să se simtă confortabil în timpul și după antrenament.

Este de datoria noastră să sprijinim fiecare membru să obțină rezultate excelente și să atingă cât mai mult din ceea ce și-a propus. Oricare ar fi obiectivele tale, la SportPark vei găsi întotdeauna motivație, sprijin și inspirație!

CONTACTE

  • SportPark, sec. Râșcani,
    str. Nicolae Dimo, 32


  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Luni - vineri 07:00 - 22:00
    Sâmbătă - Duminică 08:00 - 20:00
Follow Us
© All rights reserved.
Powered by sportpark.md.