PROGRAME DE GRUP

 • ALL

  FUNCTIONAL

  TRX INTERVAL

  TRX INTERVAL

  Antrenament cardio de interval, cu aplicarea nodurilor TRX, succesând intervale de intensitate sporită și joasă. Provocând un răspuns metabolic ce acționează nu doar în decursul antrenamentului dar și după finisarea acestuia, antrenamentul cu interval ajută la arderea grăsimilor, întăririi mușchilor și sporirii puterii și rezistenței acestora.

     55 min

  Crossfit

  Crossfit

  Reprezintă mișcări funcționale cu o permanentă variație executate cu o intensitate sporită. Antrenamentul combină în sine exerciții cu folosirea utilajului suplimentare (bară, haltere, greutăți), exerciții cu greutatea propriului corp, dar și mișcări ciclice (alergare, canotaj, etc).

     55 min

  CROSSFIT BEGINNER

  CROSSFIT BEGINNER     55 min

  CORE

  CORE

  Este un antrenament care vă ajuta coloana vertebrală să rămână în formă. Acest tip de antrenament implică mușchii abdominali și cei ai spatelui.

     45 min

  CARDIO

  FITBALL

  FITBALL

  Antrenament cu aplicarea unei mingi, care întărește eficient întregul corp, dezvoltă coordonarea și antrenează aparatul vestibular.

     55 min

  Step & Sculpt

  Step & Sculpt

  Step-ul aerobic este poate cea mai cunoscută tehnică de fitness. În timpul unei clase de step se îmbină armonios exercițiile fizice, dansul și muzica. Înlănțuirea de pași lucrează coapsele, gambele și fesele, dar nici partea superioară a corpului nu rămâne neantrenată, căci de-a lungul ședinței se lucrează foarte mult brațele cu ajutorul halterelor. Nu în ultimul rând, muzica și atmosfera de grup euforică induc o stare de relaxare și generează buna dispoziție. .

     55 min

  STEP

  STEP

  Step-ul aerobic este poate cea mai cunoscută tehnică de fitness. În timpul unei clase de step se îmbină armonios exercițiile fizice, dansul și muzica. Înlănțuirea de pași lucrează coapsele, gambele și fesele, dar nici partea superioară a corpului nu rămâne neantrenată, căci de-a lungul ședinței se lucrează foarte mult brațele cu ajutorul halterelor.Beneficiile stepului aerobic definește fiecare grupă musculară, tonifică organismul, previne apariția celulitei și modelează silueta.

     55 min

  SPIN FIT

  SPIN FIT

  Antrenament velo cu intervaluri destinat dezvoltării sistemului cardio-vascular. Acesta este format din câteva blocuri – fiecare fiind divizate în segmentul cardio și segmentul forță, cu aplicarea utilajului suplimentar.

     45 min

  CYCLING

  CYCLING

  Este un velo antrenament aerobic, compus după un program special GroupCycling semnat de TehnoGym, care combină diferite variații teren, sarcini și moduri de viteză. .

     45 min

  BURN UP

  BURN UP

  Antrenament fitnes care se bazează pe consecutivitatea perioadelor de intensitate ridicată și scăzută, cardio și de forță, nemijlocit cu aplicarea diferitor utilaje suplimentare.

     55 min

  TOTAL BODY FIT

  TOTAL BODY FIT

  Ajută la tonifierea întregului organism, iar datorită intensității și lucrului în trei zone: arderea grăsimilor, aerobă și anaerobă, începe consumul de calorii activ. Exercițiile fizice regulate accelerează metabolismul și întăresc mușchiul inimii.

     55 min

  POWER

  ABS+FLEX

  ABS+FLEX

  Antrenament fortamt din două părți – antrenarea mușchilor abdominali și întinderii tuturor grupelor de mușchi principale.

     45 min

  ABL

  ABL

  ABL (Abdominal Buttocks Legs) – Antrenament funcțional, aerobic, de putere, destinat zonei picioarelor și presului cu aplicarea utilajelor suplimentare: platforme step, bodybare, haltere, lasticuri, etc.

     45 min

  BRAZILIAN BUTT

  BRAZILIAN BUTT

  Antrenament axat pe lucrul intensiv cu mușchii fesieri. Ca un exemplu de urmat au fost numite femeile braziliene, de unde provine denumirea antrenamentuilui. În cadul antrenamenului respectiv pot fi folosite haltere, discuri, step platfome și multe altele.

     45 min

  ABS SCULPT

  ABS SCULPT

  Abs Sculpt (Abdominal Back Spine) – Antrenament destinat dezvoltării mușchilor abdominali și a spatelui inferior.

     45 min

  FIT BUTT

  FIT BUTT

  Antrenament de forță, ce presupune lucrul intensiv cu mușchii picioarelor folosind platforma step și a diferitor greutăți – haltere, bodybar, etc. Ca rezultat, antrenamentul permite atingerea scopurilor propuse înr-un timp foarte restrâns.

     45 min

  Body PUMPING

  Body PUMPING

  Cel mai popular antrenament de forță în grup cu aplicarea barbell. Urmând antrenamentele respective, veți putea scade greutatea corporală, spori rezistența și puterea mușchilor

     45 min

  UPPER BODY

  UPPER BODY

  Antrenament care vizează exersarea grupelor musculare ale corpului în partea superioră. Potrivit pentru toți oamenii, indiferent de nivelul de pregătire sportivă

     45 min

  MAKE BODY

  MAKE BODY

  Un antrenament universal pentru a întări toate grupele musculare. Crește forța generală, rezistența și promovează pierderea în greutate.

     55 min

  MIND & BODY

  Fly Yoga

  Fly Yoga

  Antrenamentul se petrece cu aplicarea hamacurilor speciale fixate de tavan. Acesta reprezintă o combinație de yoga tradițională cu elemente de coreografie, acrobatică aeriană, sistem de pilates si gimnastiră artistică.

     45 min

  Pilates PROPS

  Pilates PROPS

  Antrenamente ce ajută la atingerea unei flexibilități și elasticități maximale, puterii și rezistenței, perfecționării coordonării și stării fizice generale. Antrenamentele regulate stimulează dezvoltarea mobilității mușchilor și flexibilității articulațiilor. Exercițiile se practică cu aplicarea utilajului suplimentar.

     55 min

  STRETCHING

  STRETCHING

  Reprezintă un complex de exerciții îndreptate spre perfecționarea și tonifierea mușchilor și mobilității articulațiilor. Mai mult decât atât, are o acțiune benefică asupra întregului organism și a stării de sănătate generală.

     30 min

  Yoga

  Yoga

  Lecție îndreptată spre studiul pozițiilor de bază din yoga, tehnicilor de respirație corectă și de relaxare. Este o știință complexă și multilateralădespre cunoaștrea proprie și a lumii înconjurătoare, care ajută la îmbunătățirea stării de sănătate generală și de a obține un corp tonifiat, rezistent și sănătos.

     90 min

  Pilates

  Pilate

  În cadrul antrenamentului respectiv se pune accentul asupra interacțiunii dintre minte și corp. În timpul executării exercițiilor fiecare mușchi este lucrat atât pentru putere cât și pentru întindere. Control deplin în decursul executării exercițiilor – principalul avantaj oferit de pilates.

     45 min

  Dynamic stretch

  Dynamic stretch

  un antrenament foarte util pentru dezvoltarea armonioasă a corpului, Acest tip de antrenament vă ajută la dezvoltarea flexibilității întregului corp.

     45 min

  Strong stretch

  Strong stretch

  Antrenament care combină tehnicile de dezvoltare a mobilității și flexibilității. Vă permite să eliberați tensiunea excesivă a mușchilor, să relaxați corpul și să îmbunătățiți flexibilitatea. Aceste cursuri vă vor ajuta să vă îmbunătățiți tehnica la antrenamentele de forță.

     45 min

  Pilates Soft

  Pilates Soft

  Ete un antrenament conștient în care ne folosim întregul corp și mintea. Acest antrenament are ca scop îmbunătățirea sănătății coloanei vertebrale și a sistemului musculo-scheletic în ansamblu.

     55 min

  STRETCH & GO

  STRETCH & GO

  Este un antrenament de creștere a flexibilității și a mobilității articulațiilor. Eliberează rapid tensiunea și oboseala musculară, permițând corpului să se relaxeze.

     55 min

  MORNING MOBILITY

  MORNING MOBILITY

  Este un antrenament de intensitate redusă care are ca scop promovarea sănătății spatelui și a articulațiilor. Un complex special include exerciții pentru a îmbunătăți mobilitatea articulațiilor, pentru a întinde coloana vertebrală și pentru a întări mușchii cortexului.

     55 min

  FOOT WORK

  FOOT WORK

  Întărește picioarele cu exerciții simple. Oferă un suport stabil. Realizează amortizare (amortizează șocurile la mers, alergare, sărituri). Realizează echilibrul (reglează postura unei persoane în timpul deplasării). Reduce stresul asupra articulațiilor (genunchi, șolduri, coloană vertebrală).

     45 min

  WATER CLASS

  AQUA PILATES

  Aqua Pilates

  Antrenament de grup destinat tonifierii coloanei vertebrale, elasticității și plasticității, coordonării și întăririi mușchilor stabilizatori. Este posibilă aplicarea diferitor utilaje. .

     45 min

  AQUA FIT

  Aqua Fit

  Antremanet cu elemente de intensitate și aplicării diferitor tipuri de utilaj: AQUA Dumbbells, AQUA NOODLES, AQUA Runners.

     45 min

  MARTIAL

  KICKBOXING

  Kickboxing

  Este combinația dintre mai multe tipuri de lupte legendare: box, muaythay, karate. Practicarea kickboxingului ajută la obținerea unei forme fizice dezvoltate și stării de spirit puternice.

     55 min

  JIU JITSU

  JIU JITSU

  Aceasta este o formă de arte marțiale în care participanții folosesc aruncări, strangulări și tot felul de tehnici asupra articulațiilor membrelor. Acesta implică o combinație de lupte de intensitate mare și mică, ceea ce îl face un antrenament aerobic excelent. Prin antrenamente regulate și consecvente veți învăța noi tehnici care să vă ajute să vă eliberați potențialul mușchilor și articulațiilor.

     55 min

  DANCE

  DANCE MIX

  DANCE MIX

  Este un mix al tuturor tipurilor de dans moderne – de la hiphop până la strip plastică, o explozie de emoții și dispoziție superbă. Dance Mix ajută la dezvoltarea coordonării mișcărilor, perceperii ritmului și mai mult decât atât – face corpul mai flexibil și plastic.

     55 min

  LATINO

  LATINO

  Antrenamente incendiare, care contribuie la dezvoltarea coordonării, ritmicității, plasticității coprului și ridică dispoziția la maxim. Acum e cel mai oportun moment de a tonifia corpul și de a face o reîncărcărcare cu energie pozitivă!

     55 min

  JUST DANCE

  JUST DANCE

  Antrenamente cardio, diferite stiluri de dans pentru dezvoltarea plasticității corpului.

     55 min

  ZUMBA

  ZUMBA

  Este un antrenament de ardere a grăsimilor de intensitate mică sau medie pentru toate grupele de

     55 min

 • FUNCTIONAL

  TRX INTERVAL

  TRX INTERVAL

  Antrenament cardio de interval, cu aplicarea nodurilor TRX, succesând intervale de intensitate sporită și joasă. Provocând un răspuns metabolic ce acționează nu doar în decursul antrenamentului dar și după finisarea acestuia, antrenamentul cu interval ajută la arderea grăsimilor, întăririi mușchilor și sporirii puterii și rezistenței acestora.

     55 min

  Crossfit

  Crossfit

  Reprezintă mișcări funcționale cu o permanentă variație executate cu o intensitate sporită. Antrenamentul combină în sine exerciții cu folosirea utilajului suplimentare (bară, haltere, greutăți), exerciții cu greutatea propriului corp, dar și mișcări ciclice (alergare, canotaj, etc).

     55 min

  CROSSFIT BEGINNER

  CROSSFIT BEGINNER     55 min

  CORE

  CORE

  Este un antrenament care vă ajuta coloana vertebrală să rămână în formă. Acest tip de antrenament implică mușchii abdominali și cei ai spatelui.

     45 min

 • CARDIO

  FITBALL

  FITBALL

  Antrenament cu aplicarea unei mingi, care întărește eficient întregul corp, dezvoltă coordonarea și antrenează aparatul vestibular.

     55 min

  Step & Sculpt

  Step & Sculpt

  Step-ul aerobic este poate cea mai cunoscută tehnică de fitness. În timpul unei clase de step se îmbină armonios exercițiile fizice, dansul și muzica. Înlănțuirea de pași lucrează coapsele, gambele și fesele, dar nici partea superioară a corpului nu rămâne neantrenată, căci de-a lungul ședinței se lucrează foarte mult brațele cu ajutorul halterelor. Nu în ultimul rând, muzica și atmosfera de grup euforică induc o stare de relaxare și generează buna dispoziție. .

     55 min

  STEP

  STEP

  Step-ul aerobic este poate cea mai cunoscută tehnică de fitness. În timpul unei clase de step se îmbină armonios exercițiile fizice, dansul și muzica. Înlănțuirea de pași lucrează coapsele, gambele și fesele, dar nici partea superioară a corpului nu rămâne neantrenată, căci de-a lungul ședinței se lucrează foarte mult brațele cu ajutorul halterelor.Beneficiile stepului aerobic definește fiecare grupă musculară, tonifică organismul, previne apariția celulitei și modelează silueta.

     55 min

  SPIN FIT

  SPIN FIT

  Antrenament velo cu intervaluri destinat dezvoltării sistemului cardio-vascular. Acesta este format din câteva blocuri – fiecare fiind divizate în segmentul cardio și segmentul forță, cu aplicarea utilajului suplimentar.

     45 min

  CYCLING

  CYCLING

  Este un velo antrenament aerobic, compus după un program special GroupCycling semnat de TehnoGym, care combină diferite variații teren, sarcini și moduri de viteză. .

     45 min

  BURN UP

  BURN UP

  Antrenament fitnes care se bazează pe consecutivitatea perioadelor de intensitate ridicată și scăzută, cardio și de forță, nemijlocit cu aplicarea diferitor utilaje suplimentare.

     55 min

  TOTAL BODY FIT

  TOTAL BODY FIT

  Ajută la tonifierea întregului organism, iar datorită intensității și lucrului în trei zone: arderea grăsimilor, aerobă și anaerobă, începe consumul de calorii activ. Exercițiile fizice regulate accelerează metabolismul și întăresc mușchiul inimii.

     55 min
 • POWER

  ABS+FLEX

  ABS+FLEX

  Antrenament fortamt din două părți – antrenarea mușchilor abdominali și întinderii tuturor grupelor de mușchi principale.

     45 min

  ABL

  ABL

  ABL (Abdominal Buttocks Legs) – Antrenament funcțional, aerobic, de putere, destinat zonei picioarelor și presului cu aplicarea utilajelor suplimentare: platforme step, bodybare, haltere, lasticuri, etc.

     45 min

  BRAZILIAN BUTT

  BRAZILIAN BUTT

  Antrenament axat pe lucrul intensiv cu mușchii fesieri. Ca un exemplu de urmat au fost numite femeile braziliene, de unde provine denumirea antrenamentuilui. În cadul antrenamenului respectiv pot fi folosite haltere, discuri, step platfome și multe altele.

     45 min

  ABS SCULPT

  ABS SCULPT

  Abs Sculpt (Abdominal Back Spine) – Antrenament destinat dezvoltării mușchilor abdominali și a spatelui inferior.

     45 min

  FIT BUTT

  FIT BUTT

  Antrenament de forță, ce presupune lucrul intensiv cu mușchii picioarelor folosind platforma step și a diferitor greutăți – haltere, bodybar, etc. Ca rezultat, antrenamentul permite atingerea scopurilor propuse înr-un timp foarte restrâns.

     45 min

  Body PUMPING

  Body PUMPING

  Cel mai popular antrenament de forță în grup cu aplicarea barbell. Urmând antrenamentele respective, veți putea scade greutatea corporală, spori rezistența și puterea mușchilor

     45 min

  UPPER BODY

  UPPER BODY

  Antrenament care vizează exersarea grupelor musculare ale corpului în partea superioră. Potrivit pentru toți oamenii, indiferent de nivelul de pregătire sportivă

     45 min

  MAKE BODY

  MAKE BODY

  Un antrenament universal pentru a întări toate grupele musculare. Crește forța generală, rezistența și promovează pierderea în greutate.

     55 min
 • MIND & BODY

  Fly Yoga

  Fly Yoga

  Antrenamentul se petrece cu aplicarea hamacurilor speciale fixate de tavan. Acesta reprezintă o combinație de yoga tradițională cu elemente de coreografie, acrobatică aeriană, sistem de pilates si gimnastiră artistică.

     45 min

  Pilates PROPS

  Pilates PROPS

  Antrenamente ce ajută la atingerea unei flexibilități și elasticități maximale, puterii și rezistenței, perfecționării coordonării și stării fizice generale. Antrenamentele regulate stimulează dezvoltarea mobilității mușchilor și flexibilității articulațiilor. Exercițiile se practică cu aplicarea utilajului suplimentar.

     55 min

  STRETCHING

  STRETCHING

  Reprezintă un complex de exerciții îndreptate spre perfecționarea și tonifierea mușchilor și mobilității articulațiilor. Mai mult decât atât, are o acțiune benefică asupra întregului organism și a stării de sănătate generală.

     30 min

  Yoga

  Yoga

  Lecție îndreptată spre studiul pozițiilor de bază din yoga, tehnicilor de respirație corectă și de relaxare. Este o știință complexă și multilateralădespre cunoaștrea proprie și a lumii înconjurătoare, care ajută la îmbunătățirea stării de sănătate generală și de a obține un corp tonifiat, rezistent și sănătos.

     90 min

  Pilates

  Pilate

  În cadrul antrenamentului respectiv se pune accentul asupra interacțiunii dintre minte și corp. În timpul executării exercițiilor fiecare mușchi este lucrat atât pentru putere cât și pentru întindere. Control deplin în decursul executării exercițiilor – principalul avantaj oferit de pilates.

     45 min

  Dynamic stretch

  Dynamic stretch

  un antrenament foarte util pentru dezvoltarea armonioasă a corpului, Acest tip de antrenament vă ajută la dezvoltarea flexibilității întregului corp.

     45 min

  Strong stretch

  Strong stretch

  Antrenament care combină tehnicile de dezvoltare a mobilității și flexibilității. Vă permite să eliberați tensiunea excesivă a mușchilor, să relaxați corpul și să îmbunătățiți flexibilitatea. Aceste cursuri vă vor ajuta să vă îmbunătățiți tehnica la antrenamentele de forță.

     45 min

  Pilates Soft

  Pilates Soft

  Ete un antrenament conștient în care ne folosim întregul corp și mintea. Acest antrenament are ca scop îmbunătățirea sănătății coloanei vertebrale și a sistemului musculo-scheletic în ansamblu.

     55 min

  STRETCH & GO

  STRETCH & GO

  Este un antrenament de creștere a flexibilității și a mobilității articulațiilor. Eliberează rapid tensiunea și oboseala musculară, permițând corpului să se relaxeze.

     55 min

  MORNING MOBILITY

  MORNING MOBILITY

  Este un antrenament de intensitate redusă care are ca scop promovarea sănătății spatelui și a articulațiilor. Un complex special include exerciții pentru a îmbunătăți mobilitatea articulațiilor, pentru a întinde coloana vertebrală și pentru a întări mușchii cortexului.

     55 min

  FOOT WORK

  FOOT WORK

  Întărește picioarele cu exerciții simple. Oferă un suport stabil. Realizează amortizare (amortizează șocurile la mers, alergare, sărituri). Realizează echilibrul (reglează postura unei persoane în timpul deplasării). Reduce stresul asupra articulațiilor (genunchi, șolduri, coloană vertebrală).

     45 min
 • AQUA

  AQUA PILATES

  Aqua Pilates

  Antrenament de grup destinat tonifierii coloanei vertebrale, elasticității și plasticității, coordonării și întăririi mușchilor stabilizatori. Este posibilă aplicarea diferitor utilaje. .

     45 min

  AQUA FIT

  Aqua Fit

  Antremanet cu elemente de intensitate și aplicării diferitor tipuri de utilaj: AQUA Dumbbells, AQUA NOODLES, AQUA Runners.

     45 min

 • MARTIAL

  KICKBOXING

  Kickboxing

  Este combinația dintre mai multe tipuri de lupte legendare: box, muaythay, karate. Practicarea kickboxingului ajută la obținerea unei forme fizice dezvoltate și stării de spirit puternice.

     55 min

  JIU JITSU

  JIU JITSU

  Aceasta este o formă de arte marțiale în care participanții folosesc aruncări, strangulări și tot felul de tehnici asupra articulațiilor membrelor. Acesta implică o combinație de lupte de intensitate mare și mică, ceea ce îl face un antrenament aerobic excelent. Prin antrenamente regulate și consecvente veți învăța noi tehnici care să vă ajute să vă eliberați potențialul mușchilor și articulațiilor.

     55 min

 • DANCE

  DANCE MIX

  DANCE MIX

  Este un mix al tuturor tipurilor de dans moderne – de la hiphop până la strip plastică, o explozie de emoții și dispoziție superbă. Dance Mix ajută la dezvoltarea coordonării mișcărilor, perceperii ritmului și mai mult decât atât – face corpul mai flexibil și plastic.

     55 min

  LATINO

  LATINO

  Antrenamente incendiare, care contribuie la dezvoltarea coordonării, ritmicității, plasticității coprului și ridică dispoziția la maxim. Acum e cel mai oportun moment de a tonifia corpul și de a face o reîncărcărcare cu energie pozitivă!

     55 min

  JUST DANCE

  JUST DANCE

  Antrenamente cardio, diferite stiluri de dans pentru dezvoltarea plasticității corpului.

     55 min

  Zumba

  Zumba

  Este un antrenament de ardere a grăsimilor de intensitate mică sau medie pentru toate grupele de

     55 min

AQUA PILATES

Aqua Pilates

Antrenament de grup destinat tonifierii coloanei vertebrale, elasticității și plasticității, coordonării și întăririi mușchilor stabilizatori. Este posibilă aplicarea diferitor utilaje. .

   45 min

AQUA FIT

Aqua Fit

Antremanet cu elemente de intensitate și aplicării diferitor tipuri de utilaj: AQUA Dumbbells, AQUA NOODLES, AQUA Runners.

   45 min

KICKBOXING

Kickboxing

Este combinația dintre mai multe tipuri de lupte legendare: box, muaythay, karate. Practicarea kickboxingului ajută la obținerea unei forme fizice dezvoltate și stării de spirit puternice.

   55 min

JIU JITSU

Kickboxing

Aceasta este o formă de arte marțiale în care participanții folosesc aruncări, strangulări și tot felul de tehnici asupra articulațiilor membrelor. Acesta implică o combinație de lupte de intensitate mare și mică, ceea ce îl face un antrenament aerobic excelent. Prin antrenamente regulate și consecvente veți învăța noi tehnici care să vă ajute să vă eliberați potențialul mușchilor și articulațiilor.

   55 min

DANCE MIX

DANCE MIX

Este un mix al tuturor tipurilor de dans moderne – de la hiphop până la strip plastică, o explozie de emoții și dispoziție superbă. Dance Mix ajută la dezvoltarea coordonării mișcărilor, perceperii ritmului și mai mult decât atât – face corpul mai flexibil și plastic.

   55 min

LATINO

LATINO

Antrenamente incendiare, care contribuie la dezvoltarea coordonării, ritmicității, plasticității coprului și ridică dispoziția la maxim. Acum e cel mai oportun moment de a tonifia corpul și de a face o reîncărcărcare cu energie pozitivă!

   55 min

JUST DANCE

JUST DANCE

Antrenamente cardio, diferite stiluri de dans pentru dezvoltarea plasticității corpului.

   55 min

Zumba

Zumba

Este un antrenament de ardere a grăsimilor de intensitate mică sau medie pentru toate grupele de

   55 min

TRX INTERVAL

TRX INTERVAL

Antrenament cardio de interval, cu aplicarea nodurilor TRX, succesând intervale de intensitate sporită și joasă. Provocând un răspuns metabolic ce acționează nu doar în decursul antrenamentului dar și după finisarea acestuia, antrenamentul cu interval ajută la arderea grăsimilor, întăririi mușchilor și sporirii puterii și rezistenței acestora.

   55 min

Crossfit

Crossfit

Reprezintă mișcări funcționale cu o permanentă variație executate cu o intensitate sporită. Antrenamentul combină în sine exerciții cu folosirea utilajului suplimentare (bară, haltere, greutăți), exerciții cu greutatea propriului corp, dar și mișcări ciclice (alergare, canotaj, etc).

   55 min

CROSSFIT BEGINNER

CROSSFIT BEGINNER   55 min

CORE

CORE

Este un antrenament care vă ajuta coloana vertebrală să rămână în formă. Acest tip de antrenament implică mușchii abdominali și cei ai spatelui.

   45 min

FITBALL

FITBALL

Antrenament cu aplicarea unei mingi, care întărește eficient întregul corp, dezvoltă coordonarea și antrenează aparatul vestibular.

   55 min

Step & Sculpt

Step & Sculpt

Step-ul aerobic este poate cea mai cunoscută tehnică de fitness. În timpul unei clase de step se îmbină armonios exercițiile fizice, dansul și muzica. Înlănțuirea de pași lucrează coapsele, gambele și fesele, dar nici partea superioară a corpului nu rămâne neantrenată, căci de-a lungul ședinței se lucrează foarte mult brațele cu ajutorul halterelor. Nu în ultimul rând, muzica și atmosfera de grup euforică induc o stare de relaxare și generează buna dispoziție. .

   55 min

STEP

STEP

Step-ul aerobic este poate cea mai cunoscută tehnică de fitness. În timpul unei clase de step se îmbină armonios exercițiile fizice, dansul și muzica. Înlănțuirea de pași lucrează coapsele, gambele și fesele, dar nici partea superioară a corpului nu rămâne neantrenată, căci de-a lungul ședinței se lucrează foarte mult brațele cu ajutorul halterelor. Astfel încât tot corpul este lucrat într-o maniera armonioasă, iar silueta se definește în scurt timp. Beneficiile stepului aerobic asupra siluetei sunt numeroase: diminuează țesutul adipos, definește fiecare grupă musculară, tonifică organismul, previne apariția celulitei și modelează silueta.

   55 min

SPIN FIT

SPIN FIT

Antrenament velo cu intervaluri destinat dezvoltării sistemului cardio-vascular. Acesta este format din câteva blocuri – fiecare fiind divizate în segmentul cardio și segmentul forță, cu aplicarea utilajului suplimentar.

   45 min

CYCLING

CYCLING

Este un velo antrenament aerobic, compus după un program special GroupCycling semnat de TehnoGym, care combină diferite variații teren, sarcini și moduri de viteză. .

   45 min

BURN UP

BURN UP

Antrenament fitnes care se bazează pe consecutivitatea perioadelor de intensitate ridicată și scăzută, cardio și de forță, nemijlocit cu aplicarea diferitor utilaje suplimentare.

   55 min

TOTAL BODY FIT

TOTAL BODY FIT

Ajută la tonifierea întregului organism, iar datorită intensității și lucrului în trei zone: arderea grăsimilor, aerobă și anaerobă, începe consumul de calorii activ. Exercițiile fizice regulate accelerează metabolismul și întăresc mușchiul inimii.

   55 min

ABS+FLEX

ABS+FLEX

Antrenament fortamt din două părți – antrenarea mușchilor abdominali și întinderii tuturor grupelor de mușchi principale.

   45 min

ABL

ABL

ABL (Abdominal Buttocks Legs) – Antrenament funcțional, aerobic, de putere, destinat zonei picioarelor și presului cu aplicarea utilajelor suplimentare: platforme step, bodybare, haltere, lasticuri, etc.

   45 min

BRAZILIAN BUTT

BRAZILIAN BUTT

Antrenament axat pe lucrul intensiv cu mușchii fesieri. Ca un exemplu de urmat au fost numite femeile braziliene, de unde provine denumirea antrenamentuilui. În cadul antrenamenului respectiv pot fi folosite haltere, discuri, step platfome și multe altele.

   45 min

ABS SCULPT

ABS SCULPT

Abs Sculpt (Abdominal Back Spine) – Antrenament destinat dezvoltării mușchilor abdominali și a spatelui inferior.

   45 min

FIT BUTT

FIT BUTT

Antrenament de forță, ce presupune lucrul intensiv cu mușchii picioarelor folosind platforma step și a diferitor greutăți – haltere, bodybar, etc. Ca rezultat, antrenamentul permite atingerea scopurilor propuse înr-un timp foarte restrâns.

   45 min

Body PUMPING

Body PUMPING

Cel mai popular antrenament de forță în grup cu aplicarea barbell. Urmând antrenamentele respective, veți putea scade greutatea corporală, spori rezistența și puterea mușchilor

   45 min

UPPER BODY

UPPER BODY

Antrenament care vizează exersarea grupelor musculare ale corpului în partea superioră. Potrivit pentru toți oamenii, indiferent de nivelul de pregătire sportivă

   45 min

MAKE BODY

MAKE BODY

Un antrenament universal pentru a întări toate grupele musculare. Crește forța generală, rezistența și promovează pierderea în greutate.

   55 min

Fly Yoga

Fly Yoga

Antrenamentul se petrece cu aplicarea hamacurilor speciale fixate de tavan. Acesta reprezintă o combinație de yoga tradițională cu elemente de coreografie, acrobatică aeriană, sistem de pilates si gimnastiră artistică.

   45 min

Pilates PROPS

Pilates PROPS

Antrenamente ce ajută la atingerea unei flexibilități și elasticități maximale, puterii și rezistenței, perfecționării coordonării și stării fizice generale. Antrenamentele regulate stimulează dezvoltarea mobilității mușchilor și flexibilității articulațiilor. Exercițiile se practică cu aplicarea utilajului suplimentar.

   55 min

STRETCHING

STRETCHING

Reprezintă un complex de exerciții îndreptate spre perfecționarea și tonifierea mușchilor și mobilității articulațiilor. Mai mult decât atât, are o acțiune benefică asupra întregului organism și a stării de sănătate generală.

   30 min

Yoga

Yoga

Lecție îndreptată spre studiul pozițiilor de bază din yoga, tehnicilor de respirație corectă și de relaxare. Este o știință complexă și multilateralădespre cunoaștrea proprie și a lumii înconjurătoare, care ajută la îmbunătățirea stării de sănătate generală și de a obține un corp tonifiat, rezistent și sănătos.

   90 min

Pilates

Pilate

În cadrul antrenamentului respectiv se pune accentul asupra interacțiunii dintre minte și corp. În timpul executării exercițiilor fiecare mușchi este lucrat atât pentru putere cât și pentru întindere. Control deplin în decursul executării exercițiilor – principalul avantaj oferit de pilates.

   45 min

Dynamic stretch

Dynamic stretch

un antrenament foarte util pentru dezvoltarea armonioasă a corpului, Acest tip de antrenament vă ajută la dezvoltarea flexibilității întregului corp.

   45 min

Strong stretch

Strong stretch

Antrenament care combină tehnicile de dezvoltare a mobilității și flexibilității. Vă permite să eliberați tensiunea excesivă a mușchilor, să relaxați corpul și să îmbunătățiți flexibilitatea. Aceste cursuri vă vor ajuta să vă îmbunătățiți tehnica la antrenamentele de forță.

   45 min

Pilates Soft

Pilates Soft

Ete un antrenament conștient în care ne folosim întregul corp și mintea. Acest antrenament are ca scop îmbunătățirea sănătății coloanei vertebrale și a sistemului musculo-scheletic în ansamblu.

   55 min

STRETCH & GO

STRETCH & GO

Este un antrenament de creștere a flexibilității și a mobilității articulațiilor. Eliberează rapid tensiunea și oboseala musculară, permițând corpului să se relaxeze.

   55 min

MORNING MOBILITY

MORNING MOBILITY

Este un antrenament de intensitate redusă care are ca scop promovarea sănătății spatelui și a articulațiilor. Un complex special include exerciții pentru a îmbunătăți mobilitatea articulațiilor, pentru a întinde coloana vertebrală și pentru a întări mușchii cortexului.

   55 min

FOOT WORK

FOOT WORK

Întărește picioarele cu exerciții simple. Oferă un suport stabil. Realizează amortizare (amortizează șocurile la mers, alergare, sărituri). Realizează echilibrul (reglează postura unei persoane în timpul deplasării). Reduce stresul asupra articulațiilor (genunchi, șolduri, coloană vertebrală).

   45 min

MAI AVEȚI ÎNTREBĂRI?

Input incorect
Input incorect
Input incorect

Fitness Club SportPark

Atmosfera prietenoasă și anturajul este ceea ce face ca fiecare membru al clubului SportPark să se simtă confortabil în timpul și după antrenament.

Este de datoria noastră să sprijinim fiecare membru să obțină rezultate excelente și să atingă cât mai mult din ceea ce și-a propus. Oricare ar fi obiectivele tale, la SportPark vei găsi întotdeauna motivație, sprijin și inspirație!

CONTACTE

 • SportPark, sec. Râșcani,
  str. Nicolae Dimo, 32


 • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • Luni - vineri 07:00 - 22:00
  Sâmbătă - Duminică 08:00 - 20:00
Follow Us
© All rights reserved.
Powered by sportpark.md.