CrossFit

Crossfit-ul este un trend mai nou din fitness care capătă o amploare tot mai mare. Este un program de antrenament mereu variat unde se îmbină exerciții funcționale din gimnastică, atletism, halterofilie și izometrie ce îți vor lucra întregul corp la intensitate ridicată și treptat vei stabili o bază solidă ce va permite avansarea rapidă și în siguranță. Crossfit-ul este epuizant și intensiv, și este adresat celor care sunt interesați de antrenamente cu greutăți și cardio pentru ași îmbunătăți aspectul fizic, și ași mări condiția fizică și sănătatea. Antrenamentele pot fi efectuate de toata lumea – de la tineri la mai puțin tineri, de la începători la avansați – urmând indicațiile antrenorilor de a modifica greutățile folosite sau de a te ajuta cu diferite echipamente pentru a ușura sau îngreuna exercițiile. Antrenorul va evalua gradul de pregătire fizică, iar greutatea și intensitatea antrenamentului vor fi stabilite în funcție de acest aspect.

Practicarea Crossfit–ului implică alergat, sărituri sau urcatul pe frânghie, ridicatul și mutatul de obiecte mari, inclusiv târâire de obiecte pe distanțe mari, exerciții de powerlifting și executarea de ridicări olimpice. O parte a antrenamentului constă în folosirea de greutăți la liber, inele de gimnastică, bară de tracțiuni și o varietate mare de exerciții făcute cu greutatea propriului corp.

La SportPark. avem cea mai mare zonă de CrossFit din oraș, dotată cu echipament de ultimă generație și antrenori care te vor ghida cum să practici corect acest tip de sport și să ajungi sa-l îndrăgești. Avem antrenamente de grup pentru începători, dar și pentru cei avansați de cîteva ori pe sătămînă.

Fie că vrei să încerci pentru prima dată, fie că faci deja Crossfitdin pasiune sau pentru performanță, te invităm să ne cunoști mai bine și să afli mai multe despreCrossfit de la SportPark.

MAI AVEȚI ÎNTREBĂRI?

Input incorect
Input incorect
Input incorect

Fitness Club SportPark

Atmosfera prietenoasă și anturajul este ceea ce face ca fiecare membru al clubului SportPark să se simtă confortabil în timpul și după antrenament.

Este de datoria noastră să sprijinim fiecare membru să obțină rezultate excelente și să atingă cât mai mult din ceea ce și-a propus. Oricare ar fi obiectivele tale, la SportPark vei găsi întotdeauna motivație, sprijin și inspirație!

CONTACTE

  • SportPark, sec. Râșcani,
    str. Nicolae Dimo, 32


  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Luni - vineri 07:00 - 22:00
    Sâmbătă - Duminică 08:00 - 20:00
Follow Us
© All rights reserved.
Powered by sportpark.md.