ANTRENAMENTUL PERSONAL

Antrenamentul personal are ca principala caracteristică planificarea detaliată al antrenamentului și doar așa ai parte de un partener de antrenament a cărui unică misiune este să te motiveze în atingerea obiectivelor dorite. Fie că vrei să crești în greutate acumulând masă musculară, fie că vrei să slăbești și să te tonifici, antrenorul personal este oricând alături de tine și te poate sfătui chiar și pentru recuperare, în cazul în care starea sănătății tale o cere.
Îți oferim mai multe motive pentru care se merită să optezi pentru un antrenor personal:

Instruire personală

Programele de exerciții nu sunt universal valabile. Ceea ce i se potrivește unei persoane poate să nu dea niciun rezultat în cazul altcuiva, sau chiar poate fi contraindicat. Antrenorul tău îți va alcătui programul care ți se potrivește, în funcție de starea de sănătate, înălțime, greutate și obiectivele pe care ți le-ai propus.

Eficiență

Pentru că uneori programul de antrenament este monoton, antrenorul personal îți modifică periodic exercițiile cu unele similare ca efect, dar diferite ca stil.

Siguranță

Pentru a nu te accidenta și a nu-ți trauma articulațiile și ligamentele, antrenorul tău îți va explica în detaliu tot ceea ce vrei să știi și te va supraveghea pe durata efectuării exercițiilor astfel încât vei fi în siguranță.

Motivație

Un antrenor profesionist nu se limitează numai a te îndruma în timpul programului de exerciții fizice, având și rol de susținere psihologică, încurajare și motivație atunci când te simți descurajat(ă) sau ai impresia că nu progresezi.

Corectitudinea tehnicii

În timpul exercițiilor, siguranța e prioritatea numărul unu. Utilizarea greutăților și efectuarea mișcărilor corecte, reduce semnificativ riscul accidentărilor și crește eficiența antrenamentelor.

Atitudine pozitivă

Pe lângă motivarea externă, antrenamentele personale alături de un antrenor te pot ajuta în dezvoltarea unei perspective pozitive asupra antrenamentelor și modului de viață sănătos prin explorarea opțiunilor de a face exercițiile mai plăcute, setarea și analizarea țintelor de scurtă durată și măsurarea progresului.

Flexibilitate

O ședință de antrenament personal poate fi ușor modificată în funcție de starea ta fizică și emoțională din ziua respectivă. În acest fel se scapă de rigiditatea programelor fixe de antrenament, dar se păstrează eficiența maximă în condițiile date.

Rezultate

Rezultatele sunt adevarata motivare. Când faci ceea ce trebuie, doar te uiți în oglindă și automat zici „Ce bine arăt – chiar funționează!”. Rezultatul e de ajuns să te facă să îți dorești să continui.

Alege cu încredere antrenorul personal care se potrivește nevoilor tale de antrenament și dezvoltă o relație de încredere reciprocă.

MAI AVEȚI ÎNTREBĂRI?

Input incorect
Input incorect
Input incorect

Fitness Club SportPark

Atmosfera prietenoasă și anturajul este ceea ce face ca fiecare membru al clubului SportPark să se simtă confortabil în timpul și după antrenament.

Este de datoria noastră să sprijinim fiecare membru să obțină rezultate excelente și să atingă cât mai mult din ceea ce și-a propus. Oricare ar fi obiectivele tale, la SportPark vei găsi întotdeauna motivație, sprijin și inspirație!

CONTACTE

  • SportPark, sec. Râșcani,
    str. Nicolae Dimo, 32


  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Luni - vineri 07:00 - 22:00
    Sâmbătă - Duminică 08:00 - 20:00
Follow Us
© All rights reserved.
Powered by sportpark.md.