SPA ZONE

SPA ZONE  din cadrul clubului SportPark este o oază de relaxare și revigorare, oferind o gamă variată de facilități destinate să contribuie la îmbunătățirea stării de bine a vizitatorilor. Iată o descriere detaliată a fiecărei zone:

1. Jacuzzi - urile sunt bazine cu apă caldă care oferă un masaj delicat pentru întregul corp, ajutând la relaxarea mușchilor și îmbunătățirea circulației sanguine.
- Beneficii: Relaxare profundă, ameliorarea stresului și a tensiunii musculare, stimularea circulației sanguine.
- Contraindicații: Nu este recomandat pentru persoanele cu probleme cardiace sau circulatorii severe.

2. Saună rusă din lemn natural de stejar cu panou de sare din Himalaya: - Sauna rusă este o cameră încălzită cu aer umed, iar pereții săi sunt acoperiți cu sare, care ajută la purificarea aerului și la îmbunătățirea respirației.
- Beneficii: Eliminarea toxinelor din corp, îmbunătățirea funcției respiratorii, relaxarea mușchilor și a articulațiilor.
- Contraindicații: Persoanele cu afecțiuni respiratorii sau cardiovasculare ar trebui să evite utilizarea saunei.

3. Hamam (Steam Room): este o baie de aburi tradițională, care oferă o experiență de relaxare profundă și curățare a pielii.
- Beneficii: Deschide porii pielii, elimină toxinele, hidratează și revitalizează pielea.
- Contraindicații: Persoanele cu probleme respiratorii sau cardiovasculare ar trebui să evite expunerea prelungită la abur.

4. Bazin Kneipp: este o combinație între baia caldă și cea rece, care implică schimbarea rapidă între temperaturi, stimulând astfel circulația sanguină.
- Beneficii: Stimularea sistemului imunitar, îmbunătățirea circulației sanguine, tonifierea pielii.
- Contraindicații: Nu este recomandat pentru persoanele cu probleme cardiace sau circulatorii severe.

5. Ice Fountain: este un dispozitiv care furnizează gheață zdrobită, utilizată pentru răcirea corpului după expunerea la temperaturi ridicate în saune sau băi de aburi.
- Beneficii: Revitalizare, tonifiere și întărire a pielii, reglarea temperaturii corpului.
- Contraindicații: Nu există contraindicații specifice, dar trebuie evitată expunerea prelungită la temperaturi scăzute.

6. . Șezlong cu încălzire: - Șezlongul cu încălzire este conceput pentru a oferi o experiență de relaxare confortabilă, cu încălzire pentru a menține temperatura corpului.
- Beneficii: Relaxare profundă, confort și revitalizare.
- Contraindicații: Nu există contraindicații specifice, dar trebuie evitată expunerea prelungită la temperaturi ridicate.

7. Hammam turcesc cu masă pentru masaj cu spumă* :
- Hammam-ul turcesc este o baie de aburi care combină masajul cu spumă și exfolierea pielii, durata sedintei variaza intre 50-80 minute.
- Beneficii: Curățarea pielii, exfolierea celulelor moarte, relaxarea și revigorarea corpului și a minții.
- Contraindicații: Persoanele cu pielea sensibilă sau răni deschise ar trebui să evite expunerea prelungită la abur și masajul viguros.

8. Fitosauna* :
- Fitosauna este o saună tradițională care utilizează plante aromatice și uleiuri esențiale pentru a oferi beneficii suplimentare pentru sănătate, durata sedintei recomandate variaza intre 10-20 minute.
- Beneficii: Îmbunătățirea respirației, detoxifierea corpului, reducerea inflamației și relaxarea mușchilor.
- Contraindicații: Persoanele cu alergii la anumite plante sau uleiuri esențiale ar trebui să evite utilizarea fitosaunei.

Aceste facilități din zona Spa oferă o experiență completă de relaxare și revitalizare, contribuind la îmbunătățirea sănătății și a stării de bine a vizitatorilor clubului SportPark. Este important să consultați un specialist înainte de utilizarea acestor facilități, mai ales dacă aveți anumite condiții de sănătate sau contraindicații specifice.

* - Servicii SPA ZONE contra plată

ОСТАЛИСЬ ВОПРОСЫ?

Input incorect
Input incorect
Input incorect

Фитнесс Клуб SportPark

Дружеская атмосфера и антураж - это то, что позволяет каждому члену клуба SportPark чувствовать себя комфортно во время и после тренировок.

Наш долг - поддерживать каждого члена клуба в достижении прекрасных результатов и как можно большего из того, что он наметил. Какими бы ни были ваши цели, в SportPark вы всегда найдете мотивацию, поддержку и вдохновение!

CONTACTE

  • SportPark, sec. Râșcani,
    str. Nicolae Dimo, 32


  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Luni - vineri 07:00 - 22:00
    Sâmbătă - Duminică 08:00 - 20:00
Follow Us
© All rights reserved.
Powered by sportpark.md.