BAZINUL

Înotul este sportul cel mai eficient din punct de vedere al raportului dintre efortul depus și caloriile arse, este o opțiune excelentă pentru a face mișcare în orice perioadă a anului. Această activitate aduce o multitudine de beneficii, de la cele fizice pâna la cele mentale și sociale:

Bazinul pentru înot al Clubului SportPark are o lungime de 25 m și 9,5 m lățime, cu 4 culoare de înot. Adâncimea variază de la 1,6 m până la 1,8 m. Bazinul este dotat cu sisteme de încălzire a apei, menținându-se temperatura optimă de 28-29°C iar dezinfectarea apei se face prin procesul de electroliză a sării (fără adaos de clor).

Bazinul dispune de o zona de odihnă, dotată cu șezlonguri si Wi-Fi. Cei dornici de răsfăț au la dispoziție baia turcească (hammam), sauna finlandeză, jacuzzi, solar, sală de masaj.

Bazinul vă sta la dispoziție atât pentru agrement cât și pentru antrenamente de înot individuale sau de grup pentru adulți și copii

Înotul de agrement este adresat persoanelor de toate vârstele ce doresc să își exprime nevoia de mișcare prin înot și au ca scop menținerea formei fizice optime. Succesul în înot apare atunci când motivația devine un obicei iar un instructor personal te poate ajuta să depăsești momentele grele și lipsa motivației în drumul tău spre îndeplinirea obiectivelor. Antrenorii noștri sunt gata să te ajute în funcție de dorințele, nevoile și timpul tău disponibil.

Înotul pentru copii este și o metodă bună de recuperare fizică și este mai eficient decât celelalte activități “terestre”, mai exact de 12 ori. El stimulează sistemul nervos, crește activitatea cerebrală și capacitatea psihică, dezvoltă elasticitatea umerilor, coloanei, șoldului și ai genunchilor. Datorită poziției corpului în timpul înotului (orizontală) favorizează activitatea inimii. Este recomandat pentru întărirea sistemului imunitar, stimularea reflexelor, creșterea rezistenței la efort, cu alte cuvinte, vei avea un mare voinic mic.

Înotul este nu numai un sport foarte sănătos și un mod benefic de petrecere a timpului liber ci și unul sigur fiindcă șansele de accidentare sunt minime!

MAI AVEȚI ÎNTREBĂRI?

Input incorect
Input incorect
Input incorect

Fitness Club SportPark

Atmosfera prietenoasă și anturajul este ceea ce face ca fiecare membru al clubului SportPark să se simtă confortabil în timpul și după antrenament.

Este de datoria noastră să sprijinim fiecare membru să obțină rezultate excelente și să atingă cât mai mult din ceea ce și-a propus. Oricare ar fi obiectivele tale, la SportPark vei găsi întotdeauna motivație, sprijin și inspirație!

CONTACTE

  • SportPark, sec. Râșcani,
    str. Nicolae Dimo, 32


  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Luni - vineri 07:00 - 22:00
    Sâmbătă - Duminică 08:00 - 20:00
Follow Us
© All rights reserved.
Powered by sportpark.md.