TENIS DE MASĂ

Ce este tenisul de masă? ?

Fie că îl alegi doar pentru provocarea de a practica un sport nou, fie că îl alegi pentru că este un sport ușor de jucat și foarte distractiv, fie că ești deja un jucator avansat si vrei să bifezi o nouă victorie, tenisul de masă este un sport complet, care satisface toate dorințele și nevoile pasionaților de sport. Sunetul impactului mingii la contactul cu masa, senzația de proiectil care ricoșează din paletă, satisfacția loviturii bine plasate, învârtirea paletei în timpul primului efect, puterea loviturii sau pur și simplu plăcerea de a juca un schimb prelungit de mingi, tenisul de masă este un sport bazat pe instinct, concentrare și împărtășirea emoțiilor.

Tenisul de masă este un sport individual, dar spiritul clubului creează un sentiment de apartenență la o comunitate, la o familie. Intensiv sau relaxant? Spre deosebire de imaginea generala pe care o poate avea, este un sport foarte fizic atunci când este jucat la un nivel bun: repetatele deplasări rapide și dinamice vor solicita gambele și coapsele.

Toți clienții SportPark, pot juca tenis de masă în mod GRATUIT doar cu înregistrare prealabilă la număprul 078 889 889.

MAI AVEȚI ÎNTREBĂRI?

Input incorect
Input incorect
Input incorect

Fitness Club SportPark

Atmosfera prietenoasă și anturajul este ceea ce face ca fiecare membru al clubului SportPark să se simtă confortabil în timpul și după antrenament.

Este de datoria noastră să sprijinim fiecare membru să obțină rezultate excelente și să atingă cât mai mult din ceea ce și-a propus. Oricare ar fi obiectivele tale, la SportPark vei găsi întotdeauna motivație, sprijin și inspirație!

CONTACTE

  • SportPark, sec. Râșcani,
    str. Nicolae Dimo, 32


  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Luni - vineri 07:00 - 22:00
    Sâmbătă - Duminică 08:00 - 20:00
Follow Us
© All rights reserved.
Powered by sportpark.md.