SALA FITNESS

Fitness-ul definește capacitatea corpului tău de a funcționa eficient, atât în viața profesională cât și în activitățile recreative. Respectul pe care îl acordăm propriului corp se reflectă în aspectul nostru fizic, dar și în sănătate și atitudine.

Fitness-ul este modalitatea perfectă pentru a îmbunătăți aspectul fizic și a îngriji sănătatea organismului tău și este deosebit de benefic atât pentru sănătate și frumusețe, cât și pentru bună funcționare a creierului și menținerea tinereții. Un antrenament de fitness adecvat și o nutriție potrivită se va reflecta rapid în imaginea ta, așa că nu mai întârzia să fii în armonie cu organismul tău și să te simți bine în propria piele.

Sala de fitness a Clubului SportPark este dotată cu cele mai performante și moderne aparate, pentru antrenamentele extrem de eficiente pe care și le dorește orice entuziast. Odată ce veți intra în sala de fitness, veți descoperi o multitudine de posibilități de a lucra fiecare grupă musculară în parte, utilizând aparate multifuncționale și specializate.

Combinat cu un regim alimentar sănătos, cu odihnă și un program de reducere a stresului, antrenamentul influențează esențial starea de sănătate pe termen lung. Acesta este aspectul cel mai important de care trebuie sa fim conștienți atunci când optăm pentru un stil de viață sănătos!

Îndrăznește să ajungi în cea mai bună formă fizică, vino la un antrenament SportPark!

MAI AVEȚI ÎNTREBĂRI?

Input incorect
Input incorect
Input incorect

Fitness Club SportPark

Atmosfera prietenoasă și anturajul este ceea ce face ca fiecare membru al clubului SportPark să se simtă confortabil în timpul și după antrenament.

Este de datoria noastră să sprijinim fiecare membru să obțină rezultate excelente și să atingă cât mai mult din ceea ce și-a propus. Oricare ar fi obiectivele tale, la SportPark vei găsi întotdeauna motivație, sprijin și inspirație!

CONTACTE

  • SportPark, sec. Râșcani,
    str. Nicolae Dimo, 32


  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Luni - vineri 07:00 - 22:00
    Sâmbătă - Duminică 08:00 - 20:00
Follow Us
© All rights reserved.
Powered by sportpark.md.