TENIS

BENEFICIILE TENISULUI PENTRU COPII:

Tenisul este unul dintre cele mai îndrăgite sporturi din toate timpurile și poate fi practicat indiferent de vârstă. Practicarea acestui sport de către copii este binevenită pentru că favorizează construcția osoasă și dezvoltarea plămânilor și mușchilor, scade riscul îmbolnăvirilor de inimă și perfecționează viteza și coordonarea motrică. Pe lângă toate acestea, tenisul îi va solicita copilului foarte multă concentrare și atenție, iar dacă acest sport se potrivește temperamentului lui, alegerea e ca și făcută. În acest scop vă așteptăm la SportPark, unde fiecare copil se poate antrena în grup cu alți copii sau cu antrenor personal cu program individual.
 • Cursurile se adresează copiilor de toate vârstele care doresc să învețe tenis sau să ajungă la nivel de performanță. Este recomandabil ca vârsta minimă la care se încep cursurile să fie de 4 ani;
 • Fiecare oră de tenis va reprezenta: învățare + activitate + distracție + siguranța pentru fiecare copil;

 • Fiecare copil își va dezvolta toate aspectele jocului: tehnic, tactic, fizic si mental;

 • Fiecare copil va beneficia de antrenament în funcție de nevoile fiecăruia: terenuri modificate pentru a le dezvolta tehnica jocului, mingi mai ușoare și nu atât de rapide, precum și rachete de diferite greutăți.

SportPark OFERA:

De la 4 Ani
55 min

Abordare individuală.

De la 4 Ani
55 min detalii
iPhone
De la 4 Ani
45 min
55 min
90 min

Durata antrenamentului în funcție de vârstă.

De la 4 Ani
45 минут
55 минут
90 min detalii
tenis

ANTRENORII:

GALERIE

MAI AVEȚI ÎNTREBĂRI?

Input incorect
Input incorect
Input incorect

Fitness Club SportPark

Atmosfera prietenoasă și anturajul este ceea ce face ca fiecare membru al clubului SportPark să se simtă confortabil în timpul și după antrenament.

Este de datoria noastră să sprijinim fiecare membru să obțină rezultate excelente și să atingă cât mai mult din ceea ce și-a propus. Oricare ar fi obiectivele tale, la SportPark vei găsi întotdeauna motivație, sprijin și inspirație!

CONTACTE

 • SportPark, sec. Râșcani,
  str. Nicolae Dimo, 32


 • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • Luni - vineri 07:00 - 22:00
  Sâmbătă - Duminică 08:00 - 20:00
Follow Us
© All rights reserved.
Powered by sportpark.md.