Tenisul

Tenisul de câmp este un joc sportiv care se impune prin frumusețea și spectaculozitatea sa. Mișcările jucătorilor sunt armonioase și precise, și în pofida marelui efort fizic la care sunt supuși sportivii, mișcările au grație și ritm. Tenisul nu este un sport ușor iar performanța se poate obține numai cu anumite aptitudini și cu multă muncă, dar satisfacțiile pot fi uriașe.

De ce la Clubul SportPark?

SportPark oferă posibilitatea de a practica acest sport într-un loc liniștit în mijlocul pădurii dar și în mijlocul orașului Chișinau, într-o atmosferă relaxantă și prietenoasă, oferind cele mai bune condiții și dotări. Aici personalul este mereu zâmbitor, iar antrenorii au demonstrat că pot obține performanță. Antrenamentele dezvoltă sportul de performanță, dar și sportul de masă și este valabil tuturor categoriilor de vârstă.

Este foarte util ca inițierea în tenis să se facă sub îndrumarea unui antrenor sau instructor care o să vă ghideze cum să țineți racheta (priza) corect, cum să loviți pe dreapta (forehand) și pe stânga, cum să serviți, să vă deplasați în teren etc. Și nu uitați încă un lucru: tenisul se învață jucând mult timp mingea la perete sau la zidul de antrenament, acolo unde puteți aplica și repeta sfaturile primite de la antrenor. Antrenamentele de pregătire cu antrenor sunt personalizate, în funcție de nivelul individual de pregătire și de necesitațile fiecărui sportiv.

SportPark OFERĂ
Informații detaliate despre arenda terenului tenis la numărul:

+373 78 889 889

MAI AVEȚI ÎNTREBĂRI?

Input incorect
Input incorect
Input incorect

Fitness Club SportPark

Atmosfera prietenoasă și anturajul este ceea ce face ca fiecare membru al clubului SportPark să se simtă confortabil în timpul și după antrenament.

Este de datoria noastră să sprijinim fiecare membru să obțină rezultate excelente și să atingă cât mai mult din ceea ce și-a propus. Oricare ar fi obiectivele tale, la SportPark vei găsi întotdeauna motivație, sprijin și inspirație!

CONTACTE

  • SportPark, sec. Râșcani,
    str. Nicolae Dimo, 32


  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Luni - vineri 07:00 - 22:00
    Sâmbătă - Duminică 08:00 - 20:00
Follow Us
© All rights reserved.
Powered by sportpark.md.