Tenisul de cimp este un joc sportiv care se impune prin frumusetea si spectaculozitatea sa. Miscarile jucatorilor sunt armonioase si precise, si in pofida marelui efort fizic la care sunt supusi  sportivii, miscarile au gratie si ritm. Tenisul nu este un sport usor iar performanta se poate obtine numai cu anumite aptitudini si cu multa munca, dar satisfactiile pot fi uriase.

De ce TENIS?

Tenisul este acum un sport olimpic și marea sa atractivitate consta in faptul ca este accesibil la orice varsta iar partenerii de joc se pot alege in functie de preferinte sau nivel de pregatire.  E un sport complex, care presupune reflexe, viteza, forta, perspicacitate, indemanare si curaj. Tenisul reprezintă un exercitiu fizic riguros care implica multa alergare si folosirea bratelor. Intareste si tonifica muschii bratelor si ai picioarelor si ajuta la controlul greutatii. Pe linga faptul ca reprezinta o alternativa veritabila la regimul clasic de fitness, tenisul are si un rol terapeutic demonstrat, de reducere a nivelului de stres.

De ce la Clubul SportPark?

SportPark ofera posibilitatea de a practica acest sport intr un loc linistit in mijlocul padurii dar si in mijlocul orasului Chisinau,  intr-o atmosfera relaxanta si prietenoasa, oferind cele mai bune conditii si dotari. Aici personalul este mereu zambitor, iar antrenorii au demonstrat ca pot obtine performanta. Antrenamentele au in vedere dezvoltarea sportului de performanta, dar si sportului de masa si se adreseaza tuturor categoriilor de varsta.

SportPark ofera:

  • tenis pentru copii si juniori, pregatire cu antrenor,
  • tenis maturi – curs de initiere sau perfectionare, lectii individuale sub indrumarea antrenorului,
  • arenda cortului/terenului pentru tenis de agrement,
  • echipament de tenis si consultanta pentru alegerea echipamentului adecvat.

Este foarte util ca initierea voastra in tenis sa se faca sub indrumarea unui antrenor sau instructor care sa va invete corect cum sa tineti racheta (priza), cum sa loviti pe dreapta (forehand) si pe stanga, cum sa serviti, sa va deplasati in teren etc. Si nu uitati inca un lucru: tenisul se invata jucand mult timp mingea la perete sau la zidul de antrenament, acolo unde puteti aplica si repeta sfaturile primite de la antrenor. Antrenamentele de pregatire cu antrenor sunt personalizate in functie de nivelul individual de pregatire si de necesitatile fiecarui sportiv.

Copii si adultii care doresc sa aiba o experienta placuta din punct de vedere energetic si social o pot gasi prin intermediul tenisului.

SportPark  incurajeaza pe fiecare sa faca sport!

Informatii detaliate despre arenda terenului tenis la Receptie.

Facebook