NOUTĂȚI

All Inclusive Fit

All Inclusive Fit

22 Mai 2024
Descoperă oferta noastră exclusivă de vară și simte adrenalina cu promoția All Inclusive Fitness. Bucură-te de acces la toate facilitățile noastre de top și transformă-ți zilele obișnuite în experiențe deosebite: - Bazin - SPA ZONE - Antrenamente în sala de fitness performantă - Antrenamente de grup pentru orice gust - Zona CrossFit bine echipată - Studio Pilates - Tenis de câmp
Anunț: SportPark Squash Open

Anunț: SportPark Squash Open

08 Aprilie 2024
Suntem încântați să vă invităm la SportPark Squash Open, un turneu de squash care va avea loc la SportPark în zilele de 13 și 14 aprilie, între orele 9:00 și 18:00. Categorii de participare: Lady, A, B, C
Aloha Women's Day la SportPark!

Aloha Women's Day la SportPark!

04 Martie 2024
Vă invităm cu drag la un eveniment special dedicat femeilor, într-o atmosferă plină de energie și bucurie, pe data de 6 martie, începând cu ora 18:30!
14 Februarie

14 Februarie

12 Februarie 2024
Ziua îndrăgostiților este despre sărbătorirea dragostei și a legăturii dintre doi oameni. La SportPark, sărbătorim această ocazie specială cu o promoție dedicată vouă, cuplurilor interesate de un mod sănătos de viață!
SPA NEW

SPA NEW

05 Februarie 2024
Dragi membri SportPark, Suntem încântați să vă anunțăm că, începând de astăzi, zona noastră Spa este deschisă și pregătită să vă ofere momente de relaxare și revitalizare. Echipa noastră a lucrat din greu pentru a crea un mediu care să ofere o experiență de neuitat, unde puteți scăpa de stresul zilnic și să vă răsfățați.
SportPark invită toți membrii clubului la Christmas Fitness CARNAVAL .?

SportPark invită toți membrii clubului la Christmas Fitness CARNAVAL .?

14 Decembrie 2023
?Pe data de 20 Decembrie, ora 18:30 — te provocăm să îmbraci haina de Carnaval și să te alături Moș Crăciunilor la cele mai distractive și totodată pline de surprize antrenamente ale acestui an.?
CAMPIONAT  pentru copii "Eu pot să înot"!

CAMPIONAT  pentru copii "Eu pot să înot"!

13 Decembrie 2023
Vă anunțam cu drag că duminică, pe 17 decembrie va avea loc mult așteptata competiție pentru copii - Eu pot să înot! Toți cei care au îndrăgit acest sport și sunt mândri de munca pe care au depus-o pe parcursul anului sunt așteptați la competiție.
CrossFit Kids

CrossFit Kids

12 Decembrie 2023
CrossFit Kids - una din cele mai așteptate competiții pentru copii revine și anul acesta! ? Acest eveniment oferă posibilitatea fiecărui copil să își testeze rezistența și puterea obținută pe parcursul antrenamentelor de CrossFit. Bucură-te de această aventură sportivă și depășește-ți propriile limite.? ? Salvează data: 16 Decembrie 2023 ⏰ Ora: 13:00 ‼️Locurile sunt limitate!
START EVENIMENTE PENTRU COPII!

START EVENIMENTE PENTRU COPII!

07 Decembrie 2023
Dragi clienți, în perioada 11-17 Decembrie vor avea loc diverse competiții și masterclass-uri pentru copiii la: — Tenis — FlyMix — Taekwondo — Kickboxing — CrossFit — JiuJiutsu —  Înot
Vino alături de noi la Kids Open Day organizat de SportPark!

Vino alături de noi la Kids Open Day organizat de SportPark!

24 Septembrie 2023
? Vino alături de noi la Kids Open Day organizat de SportPark! ? ? Data: 1 Octombrie ? Ora: 12:00 ⏳ Durata: 2 ore

CONTACTE

  • SportPark, sec. Râșcani,
    str. Nicolae Dimo, 32


  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Luni - vineri 07:00 - 22:00
    Sâmbătă - Duminică 08:00 - 20:00
Follow Us
© All rights reserved.
Powered by sportpark.md.